MEistä

Vuonna 2021 joukko rakennusalan ammattilaisia yhdistivät voimansa ja näin syntyi P2V Rakennus Oy. Omistusjoukko koostuu henkilöistä, joilla on laaja-alainen kokemus kaikilta rakentamisen osa-alueilta, aina vaativasta korjausrakentamisesta uudisrakentamiseen. Työllistämme tällä hetkellä, noin 80 rakennusalan ammattilaista. Liikevaihtomme v. 2022 oli n. 35 miljoonaa euroa. Vaikka olemmekin kohtuullisen suuri toimija, palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti yrittäjän sydämellä.

Tiimi

Pekka Puustelli

Tuotantopäällikkö, hall pj

040 713 2116

Puustelli on rakentanut puoli maailmaa.. tai ainakin puoli Jyväskylää. Pekka on meidän hallituksen pj. ja oikeasti kyseessä on luultavasti vähintään Keski-Suomen kokenein rakennusalan moniosaaja.

Pekka Lakosalmi

Myynti ja hankekehitys

050 596 3872

Herra Lakosalmi painelee milloin autolla ja milloin potkulaudalla ympäri Suomea ja ”kolaa” hankkeita kotiin päin. Pekka toimii sijoittaja- ja vuokralais rajapinnassa, saaden hanke kehityshankkeiden yhtälöt toimimaan. Pekka pystyy tarvittaessa luomaan hankkeen vaikka tyhjästä, hyödyntäen laajaa kumppaniverkostoa.

Ville Auvinen

Toimitusjohtaja

040 724 4379

Toimitusjohtaja Ville on suoraselkäinen työmyyrä, joka kantaa vastuun omista ja muiden tekemisistä. Yksi Villen monista lentävistä lauseista onkin ”Mies tekee, mies vastaa”. Villellä on tolkuttoman paljon kokemusta rakennusalan firmojen pyörittämisestä.

Jukka Kainu

Hankintapäällikkö

040 588 4120

Kainu teki ensimmäiset kauppansa jo 2-vuotiaana ja siitä syystä hoitaakin meillä kaupallisia asioita. Jukalla on vuosien kokemus rakennusliikkeen hankintatehtävistä, sekä muista tuotannon esimiestehtävistä. Liikevaihdostamme valtaosa valuu lopulta tämän miehen sormien välistä.

Sari Ilomäki

Laskentapäällikkö

040 720 4100

Sari on ”järjen ääni” aina silloin kun muilla lähtee visiot laukalle. Melkein aina Sari tuntee hankkeen parhaiten, koska hän on laskenut joka ruuvin ja listan, jota rakennukseen menee. Parinkymmenen vuoden laskenta kokemuksen lisäksi Sarilla on kokemusta, myös muista tuotannon tehtävistä.

Sampo Rossi

Työpäällikkö

040 147 7911

Sampo on tehty rentoa golf-swingiä varten, mutta pääkoppa toimii moitteettomasti myös lukuisissa tehtävissä, joita Sampolla firmassamme on. Niistä tärkeimpänä kuitenkin Rossi valvoo ja koutsaa työpäällikön ominaisuudessa, niin työmaita kuin mestareitakin.

Arto Klasila

Projektipäällikkö

050 339 4440

Arton leppoisa luonne luo hyvää vastapainoa, aina hektiselle rakennusalalle. Artolla on vuosien kokemus julkisesta ja yksityisestä rakennuttamisesta, sekä muista tuotannon tehtävistä. Tältä mieheltä löytyy YO, AMK ja RAP todistukset taskusta.

Olli-Pekka Rovio

Työpäällikkö

040 653 7677

O-P on mestaroinut nuoresta iästään huolimatta useita haastavia ja suuria työmaita. Nykyään O-P jakaa työpäällikön roolissa oppia eteenpäin.

Takaisin ylös